Administrator
moge powiedziec jedynie GL bo nie wiem jak gra, nie kojarze po prostu. no i ctf1 to troche malo
e$ member
CreeD wrote:
Oki grave wpadne tylko daj mi znac kiedy
albo podaj mi swoje xfire jak mozesz to sie zgadamy
P.S. $uchy ja juz nie jestem w AFF powodow bylo duzo wymienie kilka :
1.Nie grali wpakow
2.nie lubili slow rail
3.zawsze grali spary na swoich mapach bron boze wpaki
4.nie byli zgrani tak jak 4vs4 3 ma bronic a jeden atakuje nie widze sensu
5.przestali grac spary lipa wogole
że nie jesteś w AFF to sie domyśliłem czytając podanie złożone tutaj ,chodzi o to że AFF ma nie ciekawą opnie,przynajmniej u mnie,ale tak jak pisze grave wpadaj na serv zobaczymy jak grasz jak sie zachowujesz itp itd i sie zobaczy,nie znam cie za bardzo wiec na dzien dzisiejszy sie wstrzymuje od głosu
Administrator
ja jednak bo wiekszym ten tegowaniu w glowie stwierdzam iz jestem na NIE. argumentem jest brak znajomosci wpakow.na wxs1 gralismy wczoraj, creed wypadl bardzo slabo a to przeciez najprostsza mapa.Moje zdanie jest takie- potrenuj troche wpaki, lap nas na serwerze i graj z nami i sprobuj za jakis czas
e$ member
kiedy poczujesz sie na silach zeby sprobowac jeszcze raz wal smialo,jezeli ci na tym zalezy nie odpuszczaj tak latwo jak nie ktorzy
e$ member
przesadzasz chlopie,przeczytaj co ci napisalismy dokladnie
e$ member
taa revanz musi byc,ja tez dalbym mu szanse z trialem i zobaczyl czy sie dalej rozwinie,bo po tych grach jakis postep widac,choc nie powiem ze nie liczylem na wiecej
Administrator
topic locked
user banned
reason: WH
demo here
http://www.sendspace.com/file/50grww
ma neo, banowac jakby wrocil
Administrator
ma neo wiec i tak wejdzie ;p
e$ member
jebany myslal ze jak wh zajebie to lepiej zagra i szybciej go przyjmiemy,ale gość
Administrator
no i cinka ;p
e$ member
nie zlapali cie wally bo sie dobrze kryjesz xD,wiesz mi tam mozesz przeslac to i owo,ja sie nie wygadam
Last edited by $uchy (2009-08-26 11:21:50)